Hírek

Újra pályán az U20-válogatott

A magyar fiatalok szerdán Szabadkán a szerb korosztályos csapattal játszanak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerdán, a Regionális Bajnokság negyedik mérkőzésén a magyar U20-válogatott a szerbek ellen lép pályára. A két csapat tavaly szeptemberben Kecskeméten mérte össze erejét, akkor Kovács István, ifj. Nyilas Elek és Baráth Botond találataival a mieink 3-1-re nyerni tudtak. Róth Antal szövetségi edző a megszokott kerettagok mellett Otigba Kennethnek és Radó Andrásnak is meghívót küldött.

– Örülök neki, hogy nagyjából komplett a kerettel vágunk neki a következő nemzetközi meccsünknek – nyilatkozta a szövetségi edző az MLSZ honlapján. – Otigba hosszú idő után tér vissza a korosztályos válogatottakhoz, kíváncsian várom, hogy a holland Herenveennél töltött idő alatt mennyit fejlődött. Radó András egy évvel fiatalabb a többieknél, de elv, hogy ha van olyan U19-es játékos, aki feljebb léphet, megüti az U20 szintjét, akkor meghívást kaphat az idősebbek közé. Hasonló ez Kovács István vagy Windecker József esetéhez, akik az U20-ból az U21-be léphettek fel.

A válogatott tagjai vasárnap találkoztak Telkiben, ahonnan kedden utaznak Szegedre, majd szerdán átbuszoznak Szabadkára, a 14 órakor kezdődő találkozó helyszínére.

A magyar U20 válogatott kerete
Kapusok: Nacsa Péter (Győri ETO), Jova Levente (Ferencváros)
Védők: Baráth Botond (Honvéd), Ízing Martin (Tatabánya), Otigba Kenneth (Heerenveen, holland), Jagodics Márk (Haladás), Farkas Norbert (Videoton-PFLA), Szolnoki Roland (Videoton)
Középpályások: Szakály Attila, Radó András, Skriba Máté (Haladás), Windecker József (Győri ETO), Kovács István (Videoton), Czár Richárd (Honvéd), Batizi-Pócsi Balázs (Nyíregyháza)
Támadók: Zamostny Balázs (Újpest), Ugrai Roland (Haladás), Vólent Roland (Sopron)
Olvasói sztorik