Hírek

Szakadó hóban edzett a válogatott

A hirtelen téliesre forduló időjárás okozta a legnagyobb nehézséget a kedd délelőtti edzésen.

Kapcsolódó cikkek

Miként az ország jelentős részén, így Telkiben is reggel óta szakad a hó, és ez némiképp átírta a válogatott edzőtáborozásának keddi forgatókönyvét. Eredetileg az MLSZ edzőcentrumának centerpályáján került volna sor a délelőtti edzésre, de a megváltozott körülmények miatt Egervári Sándor szövetségi kapitány inkább műfüvön vezényelt egyórás edzést a keret tagjainak – írja a szövetség honlapja.

A télies körülményekhez igazodva játékos feladatok szerepeltek az edzésprogramban, de már a szerdai mérkőzésre tervezett taktikai elemeket is gyakorolták a játékosok. Az edzésen mindenki részt vett, senki nem végzett különmunkát, a keret valamennyi tagja bevethető a holnapi mérkőzésen.

Szabics Imre fogorvosnál járt
– Néhány hete Grazban betömték az egyik fogamat, de nem sikerült tökéletesre a beavatkozás, mert mikor vasárnap jöttem hazafelé, az autóban ismét elkezdett fájni – mesélte a Sturm Graz csatára. – Mivel a fájdalom nem múlt el hétfőre sem, az edzőtáborban fájdalomcsillapítót kaptam, majd kedden reggel egy budapesti fogorvos kivette a tömést, gyökérkezelte, de nyitva hagyta a fogat, a kezelést csak a válogatott meccs után, Grazban fejezem be.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik