Hírek

Teltház és sült kolbász lesz Győrben

Teltház, körülbelül 12 ezer néző előtt léphet pályára szerdán a magyar válogatott.

Kapcsolódó cikkek

A mieink Győrben a bolgárok ellen játsszák idei első mérkőzésüket. A Magyar Labdarúgó Szövetség hétfői közleményében arra kéri a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, mert a helyszínen beléptető rendszer működik, ezért a lelátóra jutás időbe telik.

A szövetség ajándékkal is kedveskedik a drukkereknek: a 18 órakor kezdődő összecsapásra kilátogató összes szurkoló egy pohár teára és egy adag sült kolbászra az MLSZ vendége lesz a győri stadion büféjében.

Egervári Sándor előzetes keretéből két játékos nem léphet pályára Bulgária ellen: Rudolf Gergely sérülése után még nem játszott tétmérkőzést, így az ő szerepeltetésétől eltekintett a szakmai stáb, Lipták Zoltán pedig a múlt héten, az Újpest edzésén szenvedett térdsérülést.

A többiek egészségesen várják a szerdai mérkőzést, a hétfő délutáni edzésről egyedül Juhász Roland kért felmentést, ő vasárnap este bajnoki mérkőzést játszott, ráadásul még érzi egy korábbi térdsérülését. A keret többi tagja bő hetvenperces átmozgató edzésen vett részt, amelyen a szövetségi kapitány főleg labdás gyakorlatokat vezényelt a játékosoknak.

Olvasói sztorik