Hírek

Három diósgyőri itthon maradt

Pál Szabolcs, George Menougong és Halgas Tibor nem utazott Törökországba.

Kapcsolódó cikkek

22 mezőnyjátékossal és 3 kapussal kelt útra Törökországba a DVTK küldöttsége. A diósgyőriek február 6-16. között Belekben edzőtáboroznak. A brazil próbajátékos, Frizoni Bernardo is az utazó keret tagja, de minden bizonnyal hamarosan ő is szerződést kap a borsodiaktól – írja a Borsod Online.

Nem tart viszont a DVTK-val a keret öt szerződtetett játékosa. Illés Richárd és Szabó Péter kölcsönadása folyamatban van, mindketten az NB II-es Kazincbarcikával készülnek. Pál Szabolcs, George Menougong és Halgas Tibor sem utazott Törökországba, őket szeretné kölcsönadni a klub, de egyelőre nem tisztázott, hogy hová, miképpen, és mennyi időre. Mindhármuknak érvényes szerződésük van a DVTK-val.

A tervezetthez képest két helyen történt változás az utazónévsorban: Szentes Lázár szakmai igazgató vasárnap otthonában balesetet szenvedett, eltörött a bordája, így nem tud a csapattal tartani. Dudás Hunor ügyvezetőnek van még idehaza egy kis elintéznivalója, a többi között a leigazolt játékosok szerződéseinek rendbetétele, így csak néhány nappal később, csütörtökön indul Törökországba.

A DVTK edzőtáborozó kerete
Kapusok: Farkas Balázs, Ivan Rados, Rakaczki Bence
Védők: Budovinszky Krisztián, Igor Gal, Gohér Gergő, Nagy Tamás, Savo Rakovics, Vadász Viktor
Középpályások: Mohamadou Abdouraman, Vicente Arze, Bogáti Péter, Demkó Balázs, Dobos Attila, Fernandez Fernando, Francisco Gallardo, Lippai Ákos, José Luque, Takács Péter, Youssef Sekour, Frizoni Bernardo, Vági András
Támadók: Bacsa Patrik, l’Imam Seydi, Tisza Tibor
Olvasói sztorik