Hírek

Főtulajdonost vált a Spartacus

Az ügyvezető szerint az új tulajdonosnak már konkrét elképzelései vannak edzőről, csapatról.

Kapcsolódó cikkek

Szerdán kiderült, főtulajdonost vált a Nyíregyháza Spartacust működtető gazdasági társaság. Eddig kilencven százalékkal a Faragó Attila irányította Híd Zrt. volt a többségi tulajdonos, Karakó Ferenc és Popovics Sándor öt-öt százalékkal rendelkezett – írja a Szabolcs Online.

– Megtörtént a kisebbségi tulajdonosok hozzájárulása, a következő hét-tíz napban gyors munka következik, a legfontosabb az átadás-átvétel lebonyolítása, a teljes átvilágítás, mert nem szeretnénk, ha csontvázak buknának ki a szekrényekből – nyilatkozta Vígh Gábor, a nyíregyházi klub ügyvezetője. – Az új tulajdonos kilétét majd akkor hozzuk nyilvánosságra, ha teljesen átvilágítottunk mindent, és az illető rábólint arra, hogy most már publikus a személye.

Az eddigi vezetőedző, Gálhidi György Ománba távozott, a rivális csapatok pedig már régen elkezdték az alapozást!

– Az új tulajdonosi kört képviselőknek, akik az új vezetést fel fogják állítani, már konkrét elképzelései vannak mindenre – reagált Vígh Gábor ügyvezető. – Ebbe nekem nincs beleszólásom, most a lényeg a nagyon gyors átvilágítás, helyzetértékelés! Az új tulajdonosok nem akarnak nagy felhajtást, vagy cirkuszt, csendben akarnak egy jó csapatot, egy ütőképest Szparit adni a nyíregyháziaknak.

Olvasói sztorik