Nemzetközi foci

Simon Krisztián győztes meccsen mutatkozott be

A német 1860 München támadó középpályása negyed órát töltött a pályán a 2-1-re megnyert edzőmeccsen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A listavezető PSV Eindhoven már az első percben emberhátrányba került a NAC Breda otthonában, ennek ellenére végül 2-0-ra győzött a holland élvonal 21. körében. A hazaiaknál Babos Gábor a kispadról nézte a találkozót.

Király Gábor csapata, az angol másodosztályú Fulham gól nélküli meccset játszott az élvonalbeli Sunderland otthonában az FA Kupában, ezért a találkozót megismételték. Kedden az első osztályú csapat idegenben 3-1-re győzött és továbbjutott, de a három gólt nem a rutinos magyar kapus kapta, ő a kispadról nézte végig a meccset.

A belga élvonal 21. fordulójában Köteles László csapata, a KRC Genk hazai környezetben 1-1-et játszott az Oostende ellen. A magyar kapus végigvédte a találkozót, az egyik csapattársa a második félidőben, gól nélküli állásnál kihagyott egy büntetőt.

Simon Krisztián hétfőn szerződött a német másodosztályú 1860 München csapatába, és kedd este, az SpVgg Unterhaching elleni edzőmeccsen máris bemutatkozhatott, a 75. percben, csereként lépett pályára. Új együttese 2-1-re győzött.

Kovács Zoltán együttese, a román Dinamo Bucuresti 1-0-ra kikapott az orosz Lokomotiv Moszkva elleni edzőmeccsen a spanyolországi edzőtáborban. A makacs sérüléssel küszködő magyar kapus nem lépett pályára.

A litván bajnokságban második helyezett Kruoja Pakruojis ellen játszott felkészülési mérkőzést Balázs Benjámin csapata, a Cipruson edzőtáborozó FK Teplice. A csehek 2-0-ra győztek, az előző meccset kisebb sérülés miatt kihagyó magyar légiós ezúttal kezdő volt, és egy félidőt kapott.

Ahogy a Rangadó.hu helyszíni tudósítói hétfőn jelezték Törökországból: elmaradt Guzmics Richárd lengyel csapata, a Wisla Kraków keddi edzőmeccse az osztrák Admira ellen.

Simon Attila együttese, az osztrák Wolfsberger AC 2-0-ra kikapott a cseh Slovan Liberec elleni felkészülési találkozón, de a magyar csatár nem kapott lehetőséget.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik