Magyar foci

Bocsánatot kért a szurkolóktól a Vidi száműzött csatára

Koszticsák Szilárd/MTI
Koszticsák Szilárd/MTI

Alighanem az Újpest ellen hétfőn 1-0-ra elveszített mérkőzés volt Budu Zivzivadze számára az utolsó, amin a MOL Fehérvár FC játékosaként lépett pályára.

Kapcsolódó

A grúz támadó a lefújás után a vendégek szurkolóit tapsolta meg, miközben a Vidi drukkerei kérdőre vonták csapattársait, majd egy cserét követően Vincent Onovo mezében vonult le a pályáról. Az események hatalmas dühöt váltottak ki a fehérvári drukkerekből, amely után a vezetőség is úgy döntött, hogy kiteszi az első csapatból Zivzivadzét. A támadó szerdán egy Instagram-bejegyzésben kért bocsánatot.

A vendégek szurkolóit méltató viselkedésem irritálta a szurkolóinkat, ami teljesen érthető. Mezt cseréltem egy korábbi csapattársammal, amit aztán ösztönösen fel is vettem. Ez a fehérvári szurkolókat feldühítette, de szeretném tisztázni, hogy nem ez volt a szándékom, nem akartam őket provokálni. Ha bárkit megbántottam ezzel, akkor elnézését kérem

– írta a grúz csatár.

„Ugyanolyan őszinte vagyok most, mint amikor nem ünnepeltem a Vidi elleni gólomat az Újpest kölcsönjátékosaként, mert a szurkolók fontos részét képzik a labdarúgásnak. A klubnál mindenki tudja, mennyire szeretem és tisztelem a csapatot. Mindig beleadok mindent a meccseken, akár csere vagyok, akár kezdő. Akarom hinni, hogy a szurkolók megértik és elfogadják, amit mondok, remélem még sok közös sikerünk lesz együtt. Még egyszer, bocsánatot kérek azoktól, akiket megbántottam, különösen az RBD Ultrastól, mert tudom, mennyit jelent nekik ez a klub.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Budu Zivzivadze 🇬🇪 (@buduzivzivadze) által megosztott bejegyzés

Olvasói sztorik