Nemzetközi foci

Sergio Ramos megkapta élete legérthetetlenebb piros lapját

DENIS CHARLET / AFP
DENIS CHARLET / AFP

A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata gól nélküli döntetlent játszott a Reims vendégeként a francia bajnokság 10. fordulójában.

A legnagyobb meglepetést azonban mégsem a PSG botlása okozta, hanem a találkozó 41. perce. A helyenként durva belépőiről és sok kiállításáról híres Sergio Ramos ugyanis kiállítás sorsára jutott, de nehéz megmondani, miért. Dion Lopy indult meg egy labdával és miután nem sikerült szabályosan megállítani, Marco Verratti buktatta.

Ramos és társai azonnal mentek Pierre Gaillouste játékvezetőhöz reklamálni, de a 35 éves spanyol védőnél többen is sokkal vehemensebben reklamáltak. Végül a bíró villámgyorsan kiosztott két sárga lapot Ramosnak, aki így a kiállítás sorsára jutott. Végül a valódi szabálytalanságot elkövető Verratti sem úszta meg sárga nélkül az esetet.

Ez volt Sergio Ramos pályafutásának 28. kiállítása, de még így sem érhet a rekorder, Gerardo Bedoya nyomába, akinek 46-szor mutatták fel a piros lapot. A PSG-nek pontvesztése miatt sem kell aggódnia, az Olympique Marseille előtt három pont az előnye, de vasárnap a Lorient egy, míg a Lens két pontra zárkózhat föl egy győzelemmel.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik