NB I

Megvan az észtek elleni kezdő

Több helyen is változott a románok elleni mérkőzéshez képest a csapat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egervári Sándor kedden este kihirdette a magyar válogatott kezdő összeállítását a 20 óra 30 perckor kezdődő, Észtország elleni, hazai világbajnoki selejtezőre:

Magyarország: Bogdán – Vanczák, Guzmics, Kádár, Laczkó – Koman, Elek Á., Hajnal, Dzsudzsák – Böde, Németh K. Szövetségi kapitány: Egervári Sándor

Észtország: Pareiko – Jääger, Reintam, Klavan, Teniste – Purje, Vunk, Mosnikov, Kink – Anier, Ahjupera. Szövetségi kapitány: Tarmo Rüütli

„Az alapkoncepció az, hogy csak a teljesen egészséges és százszázalékosan motivált játékosok lépnek pályára a kezdő-tizenegyben. Nem feltétlenül a képességek mentén választok, mert most ebben a helyzetben sokkal fontosabb a csapatjáték egységének a visszaállítása. Azok a játékosok kellenek, akik képesek egymást húzni és segíteni. Egészséges lelkületű és fizikailag egészséges emberek fogják alkotni a kezdő-tizenegyet” – mondta Egervári a hétfői sajtótájékoztatón.

Ugyanott elhangzott, hogy Varga József sérült, Korcsmár Zsolt pedig eltiltott. Rajtuk kívül Szalai Ádám és Lipták Zoltán hiányzik, tehát minden bizonnyal az ő hozzáállásukkal volt elégedetlen a kapitány Bukarestben.

Olvasói sztorik