NB I

Mindenkinek meglesz a feladata

Koltai Tamás szerint vezetőedzőjük nélkül is menni fog a Maccabi Tel-Aviv elleni BL-selejtezőn.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sima 3-0-s sikert aratott a Győri ETO a Debrecen ellen a Szuperkupa-mérkőzésen. A bajnokcsapat tehát győzelemmel kezdte meg a szezont, és kifejezetten jó eredménnyel hangolt a szerdai, Maccabi Tel-Aviv elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre.

A győriek második találatát Koltai Tamás szerezte. A tavasszal sokszor sérüléssel bajlódó középpályás a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, megérdemelt sikert arattak a DVSC ellen. Hozzátette, keményen dolgoztak azért, hogy a Bajnokok Ligájában is minél jobb eredményt érjenek el, így Pintér Attila vezetőedző hiánya sem fogja megzavarni a csapatot.

– Jó iramú találkozót játszottunk a Debrecen ellen, jól sikerült az első idei tétmérkőzésünk – vélekedett Koltai Tamás. – Megérdemelten nyertük meg a Szuperkupát. Az első húsz perc még kiegyenlített játékot hozott, de utána ellenfelünk fölé tudtunk kerekedni, és végig fölényben játszottunk.

– Tavasszal javarészt sérült volt, de ennek nyoma sem volt a pályán. Teljesen felépült?
– Gyakorlatilag ez volt az első tétmérkőzés a sérülésem óta. Szerencsére a térdemmel és a sérvemmel sem volt azóta semmi gond, teljes munkát tudok végezni, teljesen felépültem.

– Szerdán következik a Maccabi elleni Bajnokok Ligája-selejtező. Mit vár a találkozótól, hiszen vezetőedzőjük nem ülhet le a kispadra?
– Más mérkőzés lesz, mint a szombati Szuperkupa-meccs, vagy a többi NB I-es találkozó. Sokkal nagyobb lesz az iram, jobban kell koncentrálnunk. Azonban az elvégzett munka alapján azt mondom, meg tudjuk oldani ezt a feladatot, felkészültünk az összecsapásra. Pintér Attilának a kispadnál lenne a helye, észre fogjuk venni, hogy most nem lehet ott. De ki lesz osztva mindenkinek a saját feladata, tudni fogjuk, mit vár tőlünk a vezetőedzőnk. A pályán pedig úgyis nekünk kell teljesítenünk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik