NB I

Radó mindenképpen jól jár

Nagy megtiszteltetés Radó András számára a Videoton érdeklődése, de annak is örül, hogy Szombathelyen rá építenék a csapatot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az utóbbi napokban sokat cikkeztünk Radó Andrásról, és arról, hogy a Haladás fiatal támadóját a soraiban szeretné tudni a Videoton együttese. A közelmúltban a Rangadó.hu írta meg elsőként azt is, hogy a székesfehérváriak ajánlatot tettek a vasi zöld-fehérek utánpótlás-válogatott csatáráért. A szombathelyi tulajdonosok korábbi álláspontja az volt, hogy az élő szerződéssel rendelkező Radó kivásárlási ára félmillió euró. Azonban csütörtökön taggyűlést tartottak, ahol az a döntés született, hogy a játékos nem eladó, mert a keret legértékesebb tagja.

A Rangadó.hu megkereste a 19 éves támadót, aki számára nagy megtiszteltetés a Videoton érdeklődése.

– Sokat én sem tudok ezzel kapcsolatban mondani. Természetesen nagyon jól esik, hogy a Videoton szeretne leigazolni, hiszen úgy gondolom, hogy Magyarország legjobb csapata érdeklődik irántam. Nagy megtiszteltetés ez a számomra – mondta Radó András.

A fehérváriak érdeklődése mellett az is jól esik neki, hogy jelenlegi csapata ennyire marasztalja. A csütörtöki taggyűlésen az is elhangzott, hogy a Haladás játéka a tehetséges fiatalra épülne a következő szezonban.

– Nyilván ez is jó érzés, mert tényleg éreztetik, hogy rám akarják építeni a csapatot, és ezért nagyon meg akarnak tartani – folytatta Radó András. – Nagyon örülök, hogy ennyire szeretnék, hogy Szombathelyen maradjak. Örülök, hogy nagyobb terhet akarnak rám rakni, és a fejlődésem szempontjából mindenképp jó lenne, ha ezzel kéne megbirkóznom. Nehéz kérdés, hogy mennék, vagy maradni akarok. Igazából úgy gondolom, hogy akármi történik, a végén mindenképpen jól járok majd.

Olvasói sztorik