Videó

Távozás oka

A Nyíregyháza Spartacus hazai pályán 3-0-ra kikapott a Mezőkövesdtől az NB II Keleti-csoportjának 17. fordulójában. A kudarc miatt a mérkőzést követően lemondott Brekk János, a szabolcsiak szakmai igazgatója.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Több mint háromezer néző volt kíváncsi a rangadóra, amelyet a vendég mezőkövesdiek kezdtek jobban. Többet birtokolták a labdát, és a 37. percben Hamar Ádám révén vezetést is szereztek. A hazaiaknál Bajzát Péternek akadt lehetősége, de ez kimaradt, majd Hamar a 41. percben kettőre növelte a különbséget. A második félidőben már kockáztatott a Nyíregyháza, de nem tudta bevenni a jól védő Szántai Levente kapuját, egy kontrából pedig Menougong a 91. percben beállította a végeredményt.

– Nehezen éltem meg a mérkőzést, az első félidő rémálom volt. Bárányos és Pákolicz próbálkozott, a többiek viszont bátortalanul futballoztak, amit nem értettem – mondta Brekk János. – Megérdemelten vezetett a szünetben az ellenfél. A második félidőben kockáztattunk, már csak három védővel játszottunk, de nem sikerült gólt szerezni. Sokat töprengtem a Davidov, Minczér középpályás pároson a találkozó előtt, de úgy gondoltam, hazai pályán inkább támadóbb felfogásban kezdünk, ez hiba volt. Ami nagy csalódás, hogy az ellenfél jobban akarta a győzelmet.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik