Videó

Zakó Győrben

A Veszprém FC 3-1-re kikapott a Győri ETO II otthonában az NB II Nyugati-csoportjának 17. fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

A kezdést követően a vendégek tűntek élénkebbnek, noha a házigazdák ligacsapatába többen is az első keretből érkeztek. A nyolcadik percben a kaputól húsz méterre szabadrúgáshoz jutottak a bakonyiak, és Szabó Zsolt védhetetlenül csavart a kapuba. A találat érezhetően meglepte a vendéglátókat, nagyobb sebességre kapcsoltak. A 19. percben egy szögletet követően nem tudtak felszabadítani a veszprémiek, Köles közelről a kapuba piszkálta a labdát. A folytatásban sem változott a játék képe, a házigazdák akarata érvényesült. A vendégek ritkán jutottak túl a félpályán, igaz a győrieknek sem voltak kihagyhatatlan gólhelyzeteik – tudósít a veol.hu.

A szünet után is mindkét csapat tisztességgel tette a dolgát, de a vendégek ereje inkább a védekezésre korlátozódott. Aztán a 75. percben egy távoli lövést Kovács még védett, a játékszer a kapu előtt maradt, az óriási kavarodást követően Németh lőtt, a labda lepattant, majd megint ő próbálkozott közelről, és már nem hibázott. A 82. percben a baloldalon kapott labdát Matetits, aki 16 méterről kilőtte a hosszú sarkot (3-1).

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik