NB I

Van az a pénz?

A veszprémiek szerb védője, Predrag Bosnjak anyagi okok miatt csak nyártól lesz a Haladás játékosa.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Aláírta nyártól érvényes szerződését a szombathelyi klubbal Predrag Bosnjak, a Veszprém FC 27 éves védője. A 27 éves játékos jelen állás szerint tavasszal még nem lesz a Haladás játékosa. A vasi megyeszékhelyen már tavasszal is szívesen látták volna a futballistát, ám úgy tűnik, a bakonyiak csak nyáron engedik el. Hogy miért? A Rangadó.hu információja szerint anyagi okok állnak a háttérben.

– Számunkra most az a legfontosabb, hogy jövőre is az NB II-ben szerepelhessünk. Bosnjak az egyik alapembere a csapatunknak, ezért nem szerettük volna most elveszteni. Nem zárkóztunk el tőle, de nem volt olyan ajánlat, amiért már most elengedtük volna – nyilatkozta Cseresznyés Péter ügyvezető.

Szombathelyi kollégája, Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője is hasonló okokkal magyarázta, miért nem jött össze már most a klubváltás.

– A Veszprém mindenképpen szeretne bekerülni az NB II egycsoportos mezőnyébe, és ehhez szükségük van a játékosra a tavaszi szezonban, ilyen egyszerű. Nyilván van az a pénz, amiért lemondott volna róla a VFC. Pénteken voltunk Veszprémben, beszéltünk a vezetőkkel, akik vasárnap hívtak, és közölték: úgy döntöttek, hogy számukra most a tavaszi eredményesség a legfontosabb – magyarázta Tóth Miklós.

Gaál Miklós érkezhet

Van egy másik név is a szombathelyiek tarsolyában. A celldömölki születésű, a Haladásban nevelkedett 31 éves balhátvédet, Gaál Miklóst nézték ki maguknak a Haladásnál. A legutóbb a bolgár Szlavija Szófiában futballozó egykori magyar válogatott játékosnak jelenleg nincs csapata, az NB II-es Kozármisleny keretével edz.

– Időközben felvettük a kapcsolatot a jelenleg csapat nélküli Gaál Miklóssal, aki Pécsen él, és rajtunk kívül a pécsi csapat is szívesen szerződtetné. Hamarosan kiderül, sikerül-e őt megszereznünk vagy sem. Az biztos, hogy Bosnjak és Gaál közül maximum csak az egyikük érkezne tavasszal – mondta a klub honlapjának Tóth Miklós.

Olvasói sztorik