Videó

Lepattanó

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Veszprém hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Sopronnal az NB II Nyugati-csoportjának 11. fordulójában.

Mindkét oldalon gyorsan bemelegítették a kapusokat, noha izzasztó gólhelyzet egyik kapu előtt sem alakult ki. Feltűnően sok volt viszont mindkét oldalon a szabálytalanság, de a pontrúgásokat egyik fél sem használta ki igazán. A félidő felétől a hazaiak nagyobb erőket mozgósítottak, de egy-két helyzet után már csak meddő labdafárasztás zajlott, érdemleges, feljegyezhető esemény nélkül – tudósít a Veszprém megyei Napló.

Az újrakezdés után sem változott a játék képe, de a 49. percben egy szemfülés góllal a házigazda VFC jutott előnyhöz. A vendégek rákapcsoltak, és a 61. percben egyenlítettek. A Sopron tűnt elszántabbnak, ám húsz perccel a vége előtt mégis a veszprémiek lőttek gólt, Hevesi-Tóth fejese talált utat a hálóba. Eztán Vágó Attila vezetőedző hiába ordibált, hiába figyelmeztette játékosait, hogy figyeljenek a lepattanó labdákra, a rohamozó vendégek ellen a házigazdák a saját tizenhatosukon belül tömörültek, így aztán a 91. percben Deme Imre a legkézenfekvőbb megoldást választotta: húsz méterről hatalmas gólt lőtt (2:2).

Olyan klasszikus meccs volt ez, amelyen egyik csapat sem érdemelt győzelmet. Más kérdés, hogy az egy pont a találkozó semelyik résztvevőjének nem megfelelő és elegendő.

Olvasói sztorik