Videó

Kijavították

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Gyirmót az előző Ligakupa-fordulóban 5-1-re kikapott a városi rivális ETO otthonában, de a legutóbbi körben javított, hiszen hazai pályán 2-2-t játszott az NB I listavezetőjével.

Jól kezdte a mérkőzést a másodosztályú együttes, és nem tisztelte ellenfelét. Sorra vezette szebbnél szebb támadásait a Gyirmót, gólhelyzeteket is kialakított, de azok sorra kimaradtak. A hazai vezetőgól után az ETO gyorsan egyenlíteni tudott, és ekkor a vendégek többet birtokolták a labdát, veszélyesebben támadtak, többször Holczer Ádámnak köszönhette az NB II-es együttes, hogy nem vette át a vezetést az ellenfél.

Amikor már mindenki a lefújást várta, elaludtak a hazaiak, és hibájukat könyörtelenül kihasználta az ETO. Ettől függetlenül az első felvonásban egyenrangú ellenfelei voltak élvonalbeli listavezető riválisuknak a gyirmótiak, de hibáikat könyörtelenül megbüntették. A második félidőben is többet támadott a vendégcsapat, de ekkor jobban védekezett a másodosztály győri együttes, és ellentámadásokból veszélyeztetett. Az iram azonban elmaradt az első félideitől. A mezőny legjobbja, a remekül védő Holczer kiállítása után kissé visszaállt a Gyirmót, de miután kiegyenlítődött a létszám, ismét eljutottak az ETO kapujáig a hazaiak, sőt egy szenzációs Magasföldi-szabadrúgás után sikerült is egyenlíteniük. Az iram NB I-es volt, jó mérkőzést láthattak a nézők, és az összkép alapján a döntetlen igazságosnak mondható.

Olvasói sztorik