Válogatott

Dzsudzsák: Nekik is két lábuk van, nem fogok hanyatt esni tőlük

Dzsudzsák Balázs számára mindenképpen emlékezetes lett volna a horvátok elleni Eb-selejtező, hiszen ő lett a magyar válogatott harmadik játékosa, aki eljutott a 100 válogatottságig.

Nem akármilyen meccsre készül ma Dzsudzsák Balázs
Századszor léphet pályára a válogatottban az együttes csapatkapitánya.

De a csapat nagyot harcolva 2-1-re megverte a vb-ezüstérmes, sztárokkal felálló horvátokat, úgyhogy a Szalai Ádám gólja előtt asszisztot jegyző szélső számára duplán ünnepi volt a vasárnap este.

A himnusznál is magukkal ragadtak az érzéseim, és most is nehéz lesz ezt befejeznem. Mindig is egy őszinte ember voltam, örülök, hogy ezt elérhettem, köszönjük szépen mindenkinek”

– mondta Dzsudzsák a könnyeivel küszködve.

Dzsudzsák-nyilatkozat

Dzsudzsák Balázs könnyek közt köszönte meg a szurkolók buzdítását. 🇭🇺👏"Koncentráltak voltunk végig, szép támadásokat vezettünk, szép gólokat lőttünk. Partiban vagyunk a csoportban, nagyon büszke vagyok." 💪🇭🇺A meccsbeszámolót itt találjátok: http://bit.ly/2CDlP2q

Közzétette: M4Sport – 2019. március 24., vasárnap

A csapatkapitány szerint a válogatott a szlovákok ellen is jól játszott, de akkor hiányzott az az akarat és szenvedély, ami a horvátok ellen már megvolt, a kispadtól kezdve a szurkolón át mindenki lázba jött.

“Koncentráltak voltunk végig, minden helyzetünket kihasználtuk, szép támadásokat vezettünk, a góljaink is szépek voltak. Megint léptünk egyet előre ahhoz képest, ahol csütörtökön tartottunk. Nagyon büszke vagyok”

– értékelt Dzsudzsák.

A szlovákok ellen 3-5-2-es felállásban játszott a válogatott, amely most 4-2-3-1-ben állt fel, Dzsudzsák szerint ez a rendszer kényelmesebb volt a számukra, de nem a taktikán múlt elsősorban, hanem azon, hogy nem lehetett más eredmény, csak az, hogy a magyar csapat jöjjön le győztesen a pályáról.

“Nem érdekelt minket, hogy a vb-ezüstérmes az ellenfél, és ezt most nem azért mondom, mert nyertünk. Minden tiszteletem az ellenfélé, de nekik is két lábuk van, nem fogok hanyatt esni tőlük, csak azért, mert a világ legjobb csapataiban játszanak. Megmutattuk, hogy szívvel-lélekkel, akarattal mindent el lehet érni”.

Olvasói sztorik