Válogatott sport

Meglátogatták az ultrák a válogatottat a nagy meccs előtt

Csütörtökön megkezdi az Európa-bajnoki selejtezősorozatot a magyar válogatott, az első ellenfél Szlovákia lesz, amelyet négy kísérletből még egyszer sem tudtunk legyőzni.

Jobbkor nem is szerezhetné meg a válogatott első győzelmét a szlovákok ellen
Tökéletesen indulna az Eb-selejtezősorozat. A múlt viszont nem mellettünk szól.

Most itt a kiváló alkalom erre, és a csapatnak erőt adhat, hogy 2000 drukker buzdítja majd a nagyszombati stadionban.

A Carpathian Brigade nevű szurkolói csoport a meccs fontosságát érzékeltetve meglátogatta a csapatot Telkiben, ahol előbb pirotechnikai bemutatót tartottak, majd összeálltak egy közös képre a válogatott játékosaival a 15 millió magyarért küzdjetek molinó mögött.

15 MILLIÓ MAGYARÉRT KÜZDJETEK! 🔥⚽🇭🇺

Közzétette: Carpathian Brigade '09 – 2019. március 19., kedd

A Carpathian Brigade a napokban egy videót is kirakott a Facebook-oldalára, amiben az látszik, ahogy egy tornateremben készül egy nagy drapéria, úgyhogy bizonyára a lelátóra is tartogatnak még meglepetéseket a szurkolók.

A csütörtöki meccs 20.45-kor kezdődik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!