Válogatott

Mindenkinek ellenőrzik a személyazonosságát Szlovákiában

Az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) keddi tájékoztatása szerint érvényes jegy birtokában is a hazai szektorokba kizárólag szlovák, a vendégszektorokba kizárólag magyar állampolgárokat engednek be. Ennek érdekében mindenkinek ellenőrzik a személyazonosságát.

A mérkőzésre szóló utalványokat az utazás előtt Budapesten, a Ticket Express Bálnában (Fővám tér 11-12. I. em) szerda 14 óráig lehet beváltani. A drukkerek a találkozó napján a nagyszombati City Aréna vendégpénztáránál tudják átvenni a jegyüket, 12.00 órától a mérkőzés kezdetéig.

Az MLSZ javasolja, hogy ezt még 16.00 előtt tegyék meg, ugyanis ebben az időszakban korlátozás nélkül tudják megközelíteni a beváltóhelyet. Azok a szurkolók, akik 17.00 óra után veszik fel hivatalos belépőjüket, a rendőrségi lezárás miatt már nem tudják elhagyni a stadiont körülvevő biztonsági zónát.

A biztonsági zónába és a szektorokba történő beléptetés során is ellenőrizni fogják a személyazonosságot a hazai rendezők, ami hosszabb időbe telhet. Az utalványok névre szólnak, kizárólag azok a szurkolók léphetnek be a stadionba, akiknek a neve szerepel az utalványon, illetve a jegyen, és az átváltáskor, illetve belépéskor igazolják személyi azonosságukat.

– olvasható a szövetség honlapján.

Az MLSZ felhívja a figyelmet: a csapat külön kérése a drukkerektől, hogy a szurkolás maradjon a sportszerűség határain belül. Kerüljenek mindenféle rasszista és gyűlölködő megnyilvánulást, melyek esetleg zártkapus büntetéssel járnának, mivel a válogatott jó szerepléséhez elengedhetetlen a buzdításuk.

A magyar válogatott kerete és programja

Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Kovácsik Ádám (Mol Vidi FC)

Védők: Baráth Botond (Sporting Kansas KC), Bese Barnabás (Le Havre), Kádár Tamás (Dinamo Kijev), Korhut Mihály (Árisz Szaloniki), Lang Ádám (FC Cluj), Lovrencsics Gergő (Ferencvárosi TC), Orbán Willi (RB Leipzig), Vinícius Paulo (Mol Vidi FC)

Középpályások: Gazdag Dániel (Budapest Honvéd), Holman Dávid (Slovan Bratislava), Kalmár Zsolt (DAC), Kleinheisler László (NK Osijek), Kovács István (Mol Vidi FC), Nagy Ádám (FC Bologna), Pátkai Máté (Mol Vidi FC), Szoboszlai Dominik (RB Salzburg)

Támadók: Balogh Norbert (APÓ Ellínon), Dzsudzsák Balázs (al-Ittihad), Holender Filip (Budapest Honvéd), Nagy Dominik (Legia Warszawa), Németh Krisztián (Sporting Kansas), Szalai Ádám (TSG Hoffenheim), Varga Roland (Ferencvárosi TC)

Mérkőzések:

Március 21.: Szlovákia-Magyarország
Március 24.: Magyarország-Horvátország

Nyitókép: mlsz.hu

Olvasói sztorik