Magyar foci

Rossi nem akarja, hogy nyomás legyen a magyar csapaton

Óriási lelki előnyt jelentene, ha jól tudnánk kezdeni Szlovákia ellen.

Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját Telkiben Marco Rossi szövetségi kapitány. Szó volt a keret összeállításáról, a válogatott labdarúgóját téli átigazolása után jelenlegi formájáról is kérdezték – írja az MLSZ honlapja.

– Az imént futott be Kádár Tamás, kevéssel korábban érkezett meg Szoboszlai Dominik, mindenki más már itt van Telkiben, egyedül az Amerikából érkező Németh Krisztiánra várunk még – kezdte az Eb-selejtezősorozat előtti hétfői sajtótájékoztatót Marco Rossi szövetségi kapitány. – Két összetevőre, a taktikára és a lélektanra szeretnék koncentrálni ezúttal is. Ha a jó értelemben vett feszültséggel lépünk a pályára és nem hagyjuk magunkat nyomás alá helyezni, akkor megfelelő munkát tudunk majd végezni a meccsen, egy olyan munkát, ami a csapatot csapattá teszi.

A szövetségi kapitány arról is beszélt, mindig az aktuális forma alapján döntik el, ki kap szerepet a mérkőzéseken, a keretbe azokat a labdarúgókat hívták be, akik a legnagyobb garanciát jelentik a minőségi játékra.

– Óriási lelki előnyt jelentene, ha jól tudnánk kezdeni Szlovákia ellen. Ennek ellenére a Horvátország elleni egy külön meccs lesz, arra külön fogunk készülni – tette hozzá a kapitány.

Kiemelt fotó: www,mlsz.hu

Olvasói sztorik