Magyar foci sport

Rossi nem akarja, hogy nyomás legyen a magyar csapaton

Óriási lelki előnyt jelentene, ha jól tudnánk kezdeni Szlovákia ellen.

Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját Telkiben Marco Rossi szövetségi kapitány. Szó volt a keret összeállításáról, a válogatott labdarúgóját téli átigazolása után jelenlegi formájáról is kérdezték – írja az MLSZ honlapja.

– Az imént futott be Kádár Tamás, kevéssel korábban érkezett meg Szoboszlai Dominik, mindenki más már itt van Telkiben, egyedül az Amerikából érkező Németh Krisztiánra várunk még – kezdte az Eb-selejtezősorozat előtti hétfői sajtótájékoztatót Marco Rossi szövetségi kapitány. – Két összetevőre, a taktikára és a lélektanra szeretnék koncentrálni ezúttal is. Ha a jó értelemben vett feszültséggel lépünk a pályára és nem hagyjuk magunkat nyomás alá helyezni, akkor megfelelő munkát tudunk majd végezni a meccsen, egy olyan munkát, ami a csapatot csapattá teszi.

A szövetségi kapitány arról is beszélt, mindig az aktuális forma alapján döntik el, ki kap szerepet a mérkőzéseken, a keretbe azokat a labdarúgókat hívták be, akik a legnagyobb garanciát jelentik a minőségi játékra.

– Óriási lelki előnyt jelentene, ha jól tudnánk kezdeni Szlovákia ellen. Ennek ellenére a Horvátország elleni egy külön meccs lesz, arra külön fogunk készülni – tette hozzá a kapitány.

Kiemelt fotó: www,mlsz.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!