Magyar foci sport

Napokon belül bejelentheti új csapata a Honvéd gólkirályjelöltjét

Filip Holender Svájcba igazolhat.

Az RSI Sport úgy tudja, mindenben megegyezett egymással Filip Holender és a svájci Lugano. A lap azt írja, napokon belül bejelenthetik a nyári klubváltást.

Holender jelenleg 12 góllal vezeti a magyar bajnokság góllóvőlistáját. Szerződése nyáron lejár, így ingyen szerezhetik meg a svájciak.

A Lugano jelenleg a 7. helyen áll, az Európa Liga indulásért harcol. A csapatnak van már két magyar játékosa. Vécsei Bálint és Kecskés Ákos is ott játszik.

Kiemelt fotó: Holender Filip / MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!