Válogatott sport

Jobbkor nem is szerezhetné meg a válogatott első győzelmét a szlovákok ellen

A magyar labdarúgó-válogatott csütörtökön története során ötödször lép pályára Szlovákia ellen, a korábbi négy találkozón nem sikerült nyernie.

A két csapat húsz éve egy-egy alkalommal játszott otthon és idegenben Eb-selejtezőn, Pozsonyban 0-0 lett a vége, Győrben pedig 1-0-ra nyertek a vendégek.

A két tétmeccs mellett két barátságos találkozóra került sor, a legutóbbira 2008 februárjában, akkor az a Gera Zoltán volt eredményes, aki jelenleg tagja Marco Rossi szövetségi kapitány szakmai stábjának.

A magyar és a szlovák válogatott csütörtökön Nagyszombatban csap össze egymással 20.45-től.

A magyarok eddigi mérkőzései Szlovákia ellen:

1999. március 31., Pozsony: Szlovákia – Magyarország 0-0, Eb-selejtező
1999. június 4., Győr: Magyarország – Szlovákia 0-1, Eb-selejtező
2004. november 30., Bangkok: Szlovákia – Magyarország 1-0, barátságos mérkőzés
2008. február 6., Limasszol: Magyarország – Szlovákia 1-1, barátságos mérkőzés

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!