Válogatott sport

Így néz ki az új Eb-labda

Hivatalosan bemutatta az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a 2020-as Európa-bajnokság labdáját. Általában sima alapon egy jól kivehető minta, vagy motívum szerepel, ám idén erre az Adidas fittyet hányt: élettel teli, pezsgő dizájn mellett döntött a sportszer gyártó cég.

Középen az Eb jól ismert szimbóluma látszik, az egész labdán pedig egy nagyon színpompás X vehető ki. Az egész labda színvilága a futballisták mozgását bemutató hőtérképeket idézi.

Csütörtökön kezdődnek az Eb-selejtezők, amelyeken már ezeket a labdákat használják, a mieink Szlovákiában kezdik majd a sorozatot.

Nyitókép: BELGA PHOTO LAURIE DIEFFEMBACQ

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!