Válogatott

Eddig tudomást sem vettek róla, most becézgetik Kleinheislert a Vidinél

Ki tudja, talán ezzel út nyílik számára az NB I-es kerethez?

Kapcsolódó cikkek

Többször foglalkoztunk már a témával: a pótselejtező első meccsén az a Kleinheisler László szerezte a győztes gólt, aki a teljes idényben egyetlen percet sem játszott a klubjában, a Videotonban, csupán edzésre járhat, még a második csapatban sem kap szerepet. A hírek szerint a középpályás „bűne” annyi, hogy nem akarta meghosszabbítani a jövő nyáron lejáró szerződését a Vidivel.

A fehérváriak honlapján úgy tudósítottak a norvég-magyarról, hogy nem írták le, Kleinheisler az ő focistájuk – később egy másik cikkben már megemlítették, hogy a középpályás fontos góllal debütált, majd meg is szólaltatták a hőst.

Nos, most nem követték el ezt a hibát a honlapnál, az Eb-kvalifikációról szóló cikkben megemítik a visszavágón is kezdő Kleinheislert, ráadásul már becézgetik is. Ki tudja, talán ezzel út nyílik számára az NB I-es kerethez?

A meccstudósítás avidi.huoldalon:

Az Eb-selejtezőkön több Vidi-játékos is pályára lépett. A legtöbbször, kilenc alkalommal Juhász Roland, aki a csoportmeccsek során csak egy találkozóról hiányzott, sérülés miatt az Észak-Írország elleni idegenbeli találkozót kellett kihagynia. Őt Nikolics követi, aki Vidi-játékosként ötször szerepelt a selejtezőkön. Gyurcsó és Kovács egy alkalommal léptek pályára a sorozatban, míg Rudolf és Lang még azelőtt kaptak lehetőséget, a csoportmeccseken, hogy a Vidibe igazoltak volna. A Norvégia elleni pótselejtezőkön Lang és Kleinheisler is kezdőként lépett pályára, előbbi végig játszotta a 180 percet, míg „Scholes” az első meccsen győztes gólt lőtt.

Olvasói sztorik