Válogatott

A válogatott védője szerint bármi előfordulhat a keretszűkítésnél

A Puskás Akadémia labdarúgója, Fiola Attila úgy érzi, az a legfontosabb, hogy a legrátermettebbek képviseljék az országot.

Kapcsolódó cikkek

A válogatott bő kerete vasárnap kezdte meg felkészülését Telkiben a jövő héten esedékes Eb-pótselejtezőkre a norvégok ellen. A Pest megyei edzőközpontban most sok olyan játékos is készülhet, akiknek erre azelőtt nem volt lehetőségük, így Bernd Storck is több játékosból választhat a pénteki szűk keret kihirdetéséig. A Puskás Akadémia labdarúgója, a stabil válogatott Fiola Attila a klubhonlapnaknyilatkozott az esélyekről.

– A hangulat és a csapat sem hagy eddig semmi kívánnivalót maga után, mindig jó érzés Telkibe jönni. Sokak számára új ez a közeg, de azt hiszem, hogy ebbe a közösségbe könnyen be lehet illeszkedni, biztos vagyok benne, hogy ez azoknak sem lesz probléma, akik most vannak itt először. A szövetségi kapitánynak most lehetősége adódik jobban és közelebbről is megismerkedni azokkal, akik vagy sosem kaptak még meghívót, vagy csak kevés alkalommal. A pénteki keretszűkítésen bármi előfordulhat, de az a legfontosabb, hogy a legrátermettebbek képviseljék az országunkat. Vasárnap volt egy átmozgató edzésünk, a tegnap délelőtt is edzéssel telt, majd délután elmentünk egy fürdőbe, ahol volt lehetőség úszni, szaunázni, kicsit regenerálódni. Holnap délelőtt bemegyünk a belvárosba egy közös ebéd erejéig, utána vissza Telkibe, és készülünk tovább – nyilatkozta Fiola Attila.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik