Törökország

Hazatér a Ferencváros

A Fradi befejezte a törökországi edzőtábort, és péntek reggel elhagyta a beleki főhadiszállását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A csapat az edzőtábor folyamán három edzőmérkőzést játszott, és egyetlen gólt sem kapott: a román Rapid Bucurestit 4-0-ra, a dán Viborgot 1-0-ra verte, míg a cseh Sigma Olomouc ellen 0-0-val zárt.

Thomas Doll vezetőedző a klub honlapjának adott nyilatkozatában úgy vélekedett, hogy nagyon hasznos napokat töltöttek az edzőtáborban.

– Nagyon hasznos mérkőzésen vagyunk túl. Tudni kell, hogy az elmúlt hetekben a játékosok nagyon kemény munkát végeztek, éppen ezért nem volt meglepő, hogy a mozgásukon látszott a fáradtság. Az első félidőben sajnos túl sok labdát veszítettünk el, és kevés alkalommal tudtunk az ellenfél tizenhatosa környékén szabadrúgást kiharcolni, vagy lövőhelyzetet kialakítani. Az azonban örömteli, hogy egy kapufát leszámítva a Sigma sem tudott veszélyes lenni ránk – mondta a csehek elleni, gól nélküli döntetlenről a német edző.

Thomas Doll örömét fejezte ki, amiért a játékosok az első naptól az utolsóig motiváltak voltak, és minden edzésen a száz százalékot nyújtották.

– Úgy érzem, Pavlovics nagyon hasznos tagja lesz a csapatnak. Szüksége van azonban még meccs- és edzésterhelésre, hogy kihozza magából a legjobbat – magyarázta a decemberben kinevezett szakvezető. – Ami az edzőtábort illeti, rendkívül hasznos két héten vagyunk túl. A játékosok az első naptól az utolsóig motiváltak voltak, minden edzésen a száz százalékot nyújtották. Három jó edzőmérkőzést játszottunk, és nagyon fontos kiemelni, hogy egyiken sem kaptunk gólt. Különösen lényeges továbbá, hogy a csapat és a szakmai stáb jól megismerhette egymást. Nagyon jó volt az edzések, a szabadnapok és a csapatépítő programok aránya, ennek is köszönhető, hogy a csapategységet tekintve jól állunk. A stáb minden egyes tagjával – a játékosokkal, az orvosokkal, a gyúrókkal, a médiastábbal – elégedettek lehetünk. Az edzőtábor végére sikerült teljes mértékben megértenem, mi az a Fradi-család, és állíthatom: nagyon jó a tagjának lenni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik