Törökország

A bajnokcsapat is megérkezett

Három órát várakozott Isztambulban a repülőtéren a Győri ETO FC küldöttsége.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A győri küldöttség csütörtök reggel kelt útra, hogy kilenc teljes napot Belekben töltsön, és felkészüljön a tavaszi megmérettetésekre.

A legnehezebb poggyász súlya meghaladta az 52 kilót, hiszen az egyéni felszerelések mellett az edzésekhez szükséges kellékek, szerelések, valamint a masszőri és az orvosi munkához szükséges eszközök is szükségesek.

Érdekesség, hogy a magyar játékosoknak kellett vízum Törökországba, a csapat szerb, horvát, szlovén, olasz, illetve salvadori tagjainak viszont nem. Isztambulban két órát kellett várakozniuk a győrieknek, de végül fennakadás és probléma nélkül megérkeztek Antalyába. A szállodában másik két magyar zöld-fehér csapattal találkozhattak, hiszen innen indult haza a Ferencváros, és a kisalföldiekkel együtt lakik a Paks.

Horváth Ferenc péntek délelőtt már az első tengerparti átmozgató edzést vezényelte az együttesnek, délután pedig az egyik edzőpályán tréningezik majd a csapat.

Csütörtök este – az eredeti tervekhez képest egy nappal korábban –, a vacsora után csatlakoztak a kerethez az eddig a válogatott kerettel készülő játékosok. Lipták Zoltán, Koltai Tamás, Pátkai Máté, Rudolf Gergely, Lang Ádám és Kalmár Zsolt így már a péntek délelőtti foglalkozáson is részt vehetett.

A győriek első törökországi edzőmérkőzése szombaton, magyar idő szerint 14 órától lesz a szerb Radnicski Kragujevac ellen – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik