NB I

Kapust igazolt a bajnokcsapat

Pogacsics Krisztián csatlakozott az ETO keretéhez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szasa Sztevanovics, a Győri ETO sportigazgatója a keddi sajtótájékoztatón több változásról is beszámolt, ami az első csapat keretét illeti.

Csatlakozott a kerethez Pogacsics Krisztián. A kapus féléves kölcsönszerződéssel érkezik Győrbe, amennyiben a teljesítményével meggyőzi a szakmai stábot, nem elképzelhetetlen, hogy tovább is marad a klubnál.

A sportigazgató távozókról is beszélt. Elképzelhető, hogy a román középpályás, Mihai Nicorec a Lombard Pápa együtteséhez igazol, a két klub jelenleg is tárgyal a feltételekről.

Megoldódni látszik Kiss Máté ügye is, hiszen ő idén már két csapatban is pályára lépett, így ebben a szezonban más egyesülethez már nem igazolhat. A középpályás az őszhöz hasonlóan a tavaszt is Mezőkövesden tölti.

A napokban közös megegyezéssel felbonthatja a szerződést a győri klub és a litván középpályás, Linas Pilibaitis, aki több sikeres év után távozhat az ETO csapatától.

Február 6-tól 16-ig Törökországban edzőtáborozik a Győri ETO. Horváth Ferenc vezetőedző 25 fős kerettel dolgozik majd kilenc napon át. Az a hat játékos, aki a felnőtt válogatott összetartásán van, Belekben csatlakozik pénteken a kerethez – írja a klub honlapja.

A Győri ETO utazó kerete

Kapusok: Lubos Kamenár, Pogasics Krisztián

Mezőnyjátékosok: Nemanja Andrics, Rafael Burgos, Marko Dinjar, Dudás Ádám, Marian Had, Illés Dávid, Kalmár Zsolt, Djordje Kamber, Koltai Tamás, Rok Kronaveter, Lang Ádám, Lenzsér Bence, Lipták Zoltán, Leandro Martinez, Patrick Mevoungou, Pátkai Máté, Rudolf Gergely, Lazar Sztanisics, Marek Strestík, Michal Svec, Nikola Trajkovics, Varga Roland, Völgyi Dániel, Rafe Wolfe

Olvasói sztorik