Törökország

Főszerepben a támadás gyakorlása

A válogatott pénteki edzésen a védekezést gyakoroltatta Pintér Attila, szombaton már a támadásvezetések kerültek a középpontba.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Pestmegyeifoci.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az edzőtábor második napján kétszer edzett a válogatott, amely az esti gyakorláson már kiegészült a győri különítménnyel is, ugyanis Lipták Zoltán, Lang Ádám, Pátkai Máté, Rudolf Gergely, Koltai Tamás és Kalmár Zsolt is megérkezett, s immár a többiekkel együtt készül.

Devecseri Szilárd, a Haladás védője sérülten érkezett Belekbe. Artner Tamás a szombathelyiek vezetőedzője a játékos felépülésének gyorsítása érdekében beleegyezett Devecseri utazásába, ugyanis a balhátvéd különedzéseket végez a fizioterapeutával, hogy mihamarabb egészséges legyen.

Orosz Márk fegyelmezetten készül, hogy bemutatkozhasson címeres mezben, és láthatóan nagy kedvvel dolgozik az edzéseken a keretbe hosszabb szünet után visszatért Vadócz Krisztián is.

– Mi játékosok is igyekszünk jobban megismerni egymást, illetve egymás erényeit. Eltérő a felkészültségi szint, hiszen vannak, akiknek még el sem kezdődött a szezon. A lényeg azonban az, hogy megismerjük egymást, és a jó körülmények között több figurát is begyakoroljunk – idézi a dán Odense légiósát az MLSZ honlapja.

Magyarország március 5-én felkészülési mérkőzés keretében Finnország válogatottjával mérkőzik meg, amelyen előreláthatólag Vadócz Krisztián is bizonyíthat majd.

– Már várjuk a márciusi, finnek elleni mérkőzést. A legutóbbi találkozónk idején építették újjá a csapatukat, de már akkor is küzdős, harcos csapat benyomását keltették. Akkor is nehéz dolgunk volt, most is az lesz. Számunkra különösen fontos ez a találkozó, hiszen mindenki megpróbálja majd megmutatni, hogy helye van a csapatban. Én is be akarom bizonyítani, hogy érdemes velem számolnia a kapitánynak – mondta Vadócz Krisztián.

Olvasói sztorik