Törökország

A Haladás is megérkezett

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár a bécsi indulás nehézkesre sikerült, a csapat rendben megérkezett a törökországi edzőtáborba, ahol délután edzést is vezényel játékosainak Artner Tamás vezetőedző – adta hírül a Haladás honlapja.

Noha szombaton 18:55-re volt kiírva a Haladást is szállító gép indulása a bécsi repülőtéren, a járat csak 21 órakor emelkedett a magasba. Vélhetően az Antalyában szombat este tomboló vihar miatt összetorlódtak a járatok a török légtérben, ezért csúszott a bécsi gép indulása is. Így a szombathelyi küldöttség éjjel egy órára ért az Antalya melletti Kundu településen található WOW Topkapi Palace Hotelba, kettő óra is elmúlt már, mire a vasiak ágyba kerültek. A repülőút zavartalan volt, Antalyában már csak a vihar nyomaival szembesültek a zöld-fehérek. Emiatt a vasárnap délelőtti edzés is elmaradt, sőt aki akarta, a reggelit is kihagyhatta, ha úgy tartotta kedve, délig is alhatott.

Ebédelni egyébként 12:30-tól lehet, de a Haladás az edzőmeccsek és a tréningek miatt déltől étkezik. A vasárnap délutáni edzés biztosan nem marad el, a szállodától negyedórányi buszútra lévő sportcentrumban 15:30-kor kezdődik a Hali első törökországi foglalkozása. Vasárnap kora délután egyébként esett az eső Kunduban, viszont a hőmérő higanyszála nem ment tíz fok alá. A patinás hotelban valóban ötcsillagos az ellátás, az étkezéseknél minden van, mi szem-szájnak ingere. Reggelizni 7 és 9 óra, vacsorázni 19 és 20 óra között lehet.

A Haladás a hotel második emeletén lakik, rajta kívül még két klub szállt meg a Topkapi Palace-ban. Bár a horvát Hajduk Split nem ebben a szállodában lakik, vasárnap éppen a hotel három edzőpályájának egyikén tréningezett.

A vasiak hétfőn helyi idő szerint 15:30-kor (Törökországban egy órával előbbre járnak) Belekben a kínai Shendong Lunenggal játszanak felkészülési-mérkőzést.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik