NB I

Útra kelt a Fradi

Tuijp, Valpoort, Otten és Leonardo sem tart a csapattal Törökországba.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó is utazik

A Rangadó.hu saját stábbal, újságíró és fotós kollégával képviselteti magát Törökországban. Január 25-től február 12-ig követjük nyomon a helyszínről a csapatok hétköznapjait, edzéseit, mérkőzéseit.

Szombaton kora reggel a Népligeti Edzőkomplexumban gyűlt össze a Ferencváros csapata, ahonnan a Liszt Ferenc Repülőtérre utazott. Az együttes Törökország, azon belül is elsőként Isztambul, majd egy átszállást követően Belek felé veszi az irányt, ahol egészen február 7-éig edzőtáborozik – írja a klub hivatalos honlapja.

Az edzőtábor alatt a Fradi megmérkőzik a Rapid Bucuresti, az Irtysh Pavlodar, a Viborg, valamint a Sigma Olomouc csapataival.

Eredetileg az utazó keretbe volt jelölve, ám csütörtökön elkapott vírusos fertőzése miatt nem tud a csapattal tartani Leonardo, gyógyulásának ütemétől függ, hogy a későbbiekben csatlakozhat-e játékostársakhoz.

Thomas Doll az alábbi keretet jelölte ki az edzőtáborra.

Kapusok: Jova Levente, Dibusz Dénes, Kunsági Roland
Mezőnyjátékosok: Philip Bönig, Hidvégi Sándor, Aleksandr Jovanovic, Julian Jenner, Somalia, Vladan Cukic, Buzsáky Ákos, Busai Attila, Holman Dávid, Pintér Dominik, Péter Antal, Csilus Tamás, Nagy Dominik, David Mateos, Muhamed Besic, Gyömbér Gábor, Józsi György, Böde Dániel, Ulysse Diallo, Andrei Ionesc

Olvasói sztorik