NB I

Jack Tuijp távozik a Fraditól?

Menedzsere szerint megfelelő ajánlat esetén nem marasztalnák a holland csatárt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A holland másodosztály háromszoros gólkirálya nagy felhajtás közepette érkezett, ám mindössze hét bajnokin lépett pályára a Fradiban, és egy gólt szerzett az ősszel. A téli szünetben azonnal szárnyra kaptak a hírek, hogy Tuijp lehet az egyik biztos távozó, ám a csatár hangoztatta, nem adja fel, bizonyítani akar az új edzőnek, Thomas Dollnak – írja a Bors.

Nos, a német szakember a csapat eddigi mindkét edzőmeccsén szerepeltette a támadót, ám legutóbb a Dunaújváros ellen mindössze 25 perc után lecserélte. Egyértelmű, még mindig édeskevés, amit Tuijp nyújt, és mivel havi hat-hétmillió forintos bérével az egyik legjobban fizetett játékosa a csapatnak, foglalkoztatása anyagi és morális szempontból is feszültséget okoz.

– Jack nincs könnyű helyzetben, amikor a Fradihoz került, nem volt százszázalékos állapotban, majd bokasérülést szenvedett, és utána nem tudta visszaverekedni magát a csapatba – nyilatkozta a borsonline megkeresésére Georgi Attila, a játékos menedzsere. – Van iránta érdeklődés, és ha mindenkinek megfelelő ajánlat érkezik, el kell gondolkodnunk a váltáson, hiszen az FTC jelezte, nem számolnak vele első számú csatárként.

Tuijpnek jövő nyárig van érvényes szerződése, így a zöld-fehérek csak közös megegyezéssel tudnak megszabadulni tőle, ami gyaníthatóan sokba kerülne. A lap úgy tudja, minden megoldás érdekli a Fradit, így akár a kölcsönadás is, addig sem kellene állni a holland magas fizetését.

A klubhoz közeli források szerint Tuijp már a beleki edzőtáborba sem tart a csapattal.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik