Futsal

Kupagyőztes lett az ETO

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Megismételve tavalyi sikerét, ismét tornagyőztes lett a Rába ETO az Ausztriában rendezett Mitropa-kupán – számolt be a Kisalföld.

A tornán osztrák, cseh és szlovén csapatokkal találkozott a magyar bajnok. Az első nap a hazai Kaiserebersdorf-Srbija volt a győriek ellenfele, akik 3-2-re győztek. A második találkozón a cseh bajnok FK Chrudim ellen léptek pályára Lódiék, a mérkőzés 1-1-es eredménnyel zárult, ami azt jelentette, hogy a Rába csoportelsőként jutott az elődöntőbe.

A fináléba kerülésért az osztrák Stella Rossa következett, s az ETO magabiztos, 5-1-es győzelmet aratott. A másik ágon a szlovén bajnok legyőzte a cseh csapatot, így a döntőben a KMN Dobovec együttes várt a győriekre.

A fináléban Dróthék már két góllal is vezettek, végül 3-2-re nyertek, s lettek ezzel tornagyőztesek.

– Nemcsak az eredménynek, hanem annak is örülök, hogy a kemény felkészülés után minden játékosunk, a régiek és az újak is nagyszerűen teljesítettek a hétvégén – mondta Jordi Illa vezetőedző a győzelmet követően.

A tornán pályára lépett a győriek új igazolása, a Barcelona B csapatától érkezett Alex és visszatért a klubhoz a marokkói-spanyol Fouad Amrani is.

Korábban a cseh válogatott Michal Seidler, valamint a szlovák válogatott Tomás Drahovsky és Gabriel Rick is Győrbe igazolt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik