Futsal

Pintér Attila csapattársa lesz Détári

Szombaton és vasárnap rendezik Győrben a hagyományos Alcufer Kupa teremtornát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Idén rendezik meg 13. alkalommal a győri Alcufer Kupát, amely immár tizedik alkalommal Horváth Ferenc-emléktorna is lesz egyben.

A teremtornán a hagyományoknak megfelelően most is részt vesznek a Győr-környéki kisebb klubok, de a másodosztályú Gyirmót FC (házigazdaként), FC Ajka, FGSZ Siófok és Soproni VSE is pályára lép szombaton és vasárnap. Az esemény visszatérő vendége az ETO második csapata is. A 16 együttest felvonultató tornára most is meghívást kapott az NB III-as keret, amit természetesen el is fogadtak.

A mérkőzések húsz percig tartanak. A csoportok első és második helyezettje a felső-, a harmadik és negyedik helyezettek pedig az alsó ágon folytatják; az egymás elleni eredményüket magukkal viszik. Az újabb csoportmeccsek után jön majd a helyosztó. A részletes program ide kattintva megtekinthető!

A gyirmóti labdarúgás mecénása – aki az ETO-t is kiemelten támogatta hosszú éveken át – tíz éve hunyt el, ebből a szomorú apropóból egy emlékmérkőzés is lesz, amelyen több válogatott labdarúgó szerepel. A gálameccs január 25-én, vasárnap 17.15-kor kezdődik, a döntő pedig aznap este 6-kor. A torna teljes bevételével a névadó és szervező Alcufer a Szívkatéterezés Győr Alapítványnak ajánlotta fel.

Érdekesség, hogy a magyar öregfiúk-válogatott színeiben pályára lép Détári Lajos, Kiprich József, Zámbó Sándor, Szlezák Zoltán, Véber György, Pintér Attila, Rab Tibor, Hamar István, Vincze István és Polonkai Zoltán is.

Olvasói sztorik