Hírek

Nagyot fociztak a magyar rendőrök

Kilenc mérkőzésen öt gólt kapott a csapat, amely előbb Hollandiában, majd Belgiumban lépett pályára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Októberben egy hollandiai teremtornán járt az International Police Association BRFK KH rendőrválogatottja, és a 17. helyen végzett, majd a tapasztalatokból erőt merítve novemberben Belgiumba utazott, ahol Budapest BRFK néven mérkőzött meg a kollégák 4+1-es csapatával, futsal szabályok szerint. Nyolcan a BRFK jóvoltából kisbusszal utazhattak, egy társuk pedig Belgiumban csatlakozott hozzájuk.

A hétfői érkezésük után részt vettek a megnyitón, majd kedden nekivágtak a csoportmeccseknek. Szerdán folytatódtak a csoportküzdelmek, ezután a magyarok a főtáblára kerültek, ezért csütörtök reggel már a nyolc közé jutásért játszhattak.

A csoportmérkőzések:

IPA Bratislava 2 (szlovák) – Budapest BRFK 1-2

IPA France (francia) – Budapest BRFK 0-4

NATPOL Team (holland) – Budapest BRFK 1-0

Rabat (marokkói) – Budapest BRFK 0-1

GNR Portugal 2 (portugál) – Budapest BRFK 0-0

IPA Ascoli Piceno (olasz) – Budapest BRFK 1-6

IPA Gaszowice (lengyel) – Budapest BRFK 0-4

A 8 közé jutásért:

Reims (francia) – Budapest BRFK 1-2

A 4 közé jutásért:

Poznan (lengyel) – Budapest BRFK 1-0

Kilenc mérkőzésen öt gólt kapott a magyar rendőrválogatott, és a csütörtök esti gálavacsorán az ötödik helyért járó kupát emelhette a magasba a csapat vezetője, Csóri László. Nagyon jó hangulatban telt ez a csonka hét, igazi csapatként küzdöttek a játékosok, és valószínűleg a kiváló eredmény is ennek tudható be. A csapat tagjai Kapala Krisztiánnak és Demecs Gergelynek ajánlják az eredményt, akik sajnos családi okokból nem tudtak részt venni a túrán.

A küldöttség ezúton is köszönetet mond támogatóinak: Kozák Tibor ny. rendőrezredes (az IPA BRFK Közhasznú Egyesület elnöke), MLSZ, Sértz Optika, Vezér Hús Kft., Fauerband László egyéni vállalkozó, Dienes Zoltán (CBA), Peri Kft. Magyarországot képviselte továbbá: Újpest, Paks, NAV, Szombathely.

Olvasói sztorik