NB I

Két előállítás volt Miskolcon

Egy lengyel szurkoló ellen pirotechnikai szabálysértés miatt indított eljárást a rendőrség.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A rendőrség a Miskolcon megrendezett Diósgyőr–Nyíregyháza mérkőzés kapcsán két személyt állított elő. A rangadó előtt a Készenléti Rendőrség járőrei biztonsági intézkedésként egy sérült nő mentővel történő elszállításához nyújtottak segítséget.

A meccset megelőzően egy kereszteződésben a vendégszurkolók egy csoportját szállító busz ablakát megrongálták. Az ügyben a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást rendelt el.

A mérkőzés ideje alatt történt tiltott pirotechnikai eszköz használata miatt a rendőrség egy lengyel állampolgárságú szurkolóval szemben pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást.

A mérkőzést követően két távozó szurkoló a stadionnál másokat szidalmazva kihívóan közösségellenes, megbotránkozást keltő magatartást tanúsított. Az intézkedés alá vont két férfit a rendőrök a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, majd gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették – írja a police.hu.

Olvasói sztorik