Futsal

Büntetőkkel győzött a Berettyó

Nagy meglepetésre a futsal NB I döntőjének második mérkőzését is megnyerte az MVFC.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Péntek este Berettyóújfaluban folytatódott a teremlabdarúgó NB I döntője. Az MVFC hétfőn nagy meglepetésre győzni tudott a címvédő Rába ETO otthonában. Ezúttal a harmadik percben egy hazai kontrát Alvarito hiúsított meg, kapura fordult, majd középre passzolt, Lódi Tamás pedig higgadtan Tihanyi kapujába helyezett (0-1). A nyolcadik percben Komáromit kiállította a játékvezető Dróth Zoltán fellökéséért. A tizedik percben Alvarito egy szép csel után balra mozdult, és nagy erővel kilőtte a bal alsó sarkot (0-2).

A 34. percben Dávid Richárd lövése után vészkapus-játékra tért át a Berettyóújfalu, majd Nagy Tamás jól érkezett egy keresztlabdára, és közelről a hálóba lőtt (1-2). Két perccel később Lódi Tamást kiállították, majd kezezés miatt Alvaritót is kiküldték. Lovas büntetőjét Balázs Zoltán kifogta, majd Fabio ívelése majdnem gól lett. Hihetetlen izgalmak közepette folytatódott a meccs, miközben a vendégek a szigorúnak vélt bírói ítéleteket vitatták.

A 38. percben Juanra visszajöhetett, de abban a pillanatban Lovas közelről az elvetődő Balázs Zoltán mellett a győri kapuba lőtt, kiegyenlítve az állást (2-2), ezért negyven perc játék után a hosszabbítás következett. A ráadásban nem esett gól, ezért büntetőkre került sor.

Dróth Zoltán magabiztosan értékesítette, Lovas Norbert messziről futva bevágta (1-1). Harnisch Ákos lövését Tihanyi kivédte, Rábl János belőtte (2-1). Juanra a keresztlécet találta el, tehát drámai körülmények között, büntetőkkel nyert a Berettyóújfalu, amely összesítésben 2-0-ra vezet – tudósított a Rába ETO honlapja. Folytatás egy hét múlva, jövő pénteken, Győrben.

Teremlabdarúgó NB I, döntő, 2. mérkőzés

Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – Rába ETO 2-2 (0-2) – büntetőkkel 2-1

Gólszerzők: Nagy T. (35.), Lovas N. (38.), illetve Lódi T. (3.), Alvarito (10.)

Kiállítva: Komáromi P. (8.), illetve Lódi T. (37.), Alvarito (38.)

Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2-0, a Berettyóújfalu javára.

Olvasói sztorik