Futsal

Spanyol edző veszi át a bajnokcsapatot

Futsal-szenzáció: David Madrid Sánchez lett a Rába ETO vezetőedzője és szakmai igazgatója.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 34 éves David Madrid Sánchez, a spanyol Caja Segovia sikeredzője lett a győri Rába ETO teremlabdarúgó-csapatának új edzője és szakmai igazgatója. A felek kettő plusz egyéves szerződést kötöttek – írja a klub honlapja.

David Madrid elődje, a portugál Marcos Angulo szerződését annak ellenére nem hosszabbították meg a győriek, hogy bajnokságot és Magyar Kupát nyert a csapattal, illetve a nemzetközi porondon fennállása legjobb eredményét érte el a győri klub az ő irányításával.

– Május közepén szóban már megállapodtunk Daviddal, de akkor még szerződés kötötte a spanyol bajnokság meglepetéscsapatához – mesélte Drucskó Zoltán, a győriek klubvezetője. – Nagyon hosszú és idegőrlő volt ez a másfél hónapos várakozás, de remélem, megérte. Személyében nemcsak Spanyolország egyik legtehetségesebb edzője érkezik a csapathoz, hanem egy olyan edző, aki képes a legnagyobbakat is legyőzni, a többi között ezért esett rá a választásunk. David Madrid szakmai igazgató lesz, ő fogja irányítani a szakmai munkát a legkisebbektől a legnagyobbakig. Nagyon sokat segíthet álmaink, céljaink megvalósításában. Be kell vallanunk, ez volt a legnehezebb igazolásunk. Egy nagy halat mindig nehéz kifogni.

Olvasói sztorik