Futsal

Edzőt cserél a bajnokcsapat

Hiába teljesítette fennállása legeredményesebb szezonját a Rába ETO teremlabdarúgó-csapata...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A győri klub nem hosszabbítja meg spanyol vezetőedzője, Marcos Angulo szerződését. Bár a klub hivatalosan még nem jelentette be az edzőváltást, a szakvezető az lnfs.es honlapon már közölte a tényt.

– Igen, befejeződik a győri munkám, annak ellenére, hogy ebben az évben kiemelkedő munkát végeztünk, és nagyon jól szerepeltünk az UEFA Futsal Cupban is – nyilatkozta Marcos Angulo. – Érzéseim édesek és keserűek is, de a vezetőség úgy döntött, hogy nem újítja meg a szerződésemet. Nyilvánvaló, hogy valami nem tetszett az eredmények ellenére sem, de én hálás leszek mindig a Rába ETO-nak, hogy lehetőséget adott dolgoznom, és nem kizárt, hogy valamikor még visszatérek, mert nagyon megkedveltem Győrt.

A Rangadó.hu megkereste Hannich Pétert, a Rába ETO sportigazgatóját, aki megerősítette a spanyol tréner távozását. Hozzátette: márciusban felajánlották neki a folytatás lehetőségét, de nem fogadta el a klub által kínált feltételeket. Ami a játékosokat illeti, Lódi Tamás és Juanra szerződéshosszabbítását már bejelentették, a többiekkel folyamatosan tárgylásban állnak, és mindenkinek minimálisan kétéves ajánlatot tesznek, mert hosszú távú csapatépítésben gondolkodnak.

Olvasói sztorik