Futsal

Újabb két hosszabbítás

A Rába ETO futsal csapatának újabb két erőssége írta alá szerződését.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Újabb egy idényre elkötelezte magát a bajnoki aranyérmes és Magyar Kupa-győztes együttes egyik légiósa, a 29 éves, portugál-brazil kettős állampolgárságú Fabio Aguiar.

– Nagyon boldog vagyok, hogy én nyertem el a gólkirályi címet. Ezt a díjat ajánlom valamennyi csapattársamnak, mert nélkülük nem sikerülhetett volna – nyilatkozta klubja honlapján. – Nagyon örülök, hogy még egy évig itt játszhatok a Rába ETO csapatánál, és nagyra értékelem mindazt az erőfeszítést, amit a klub tett annak érdekében, hogy biztosítsa a feltételeket a maradásomhoz. Bízom benne, hogy a következő szezonban még jobb teljesítményt tudok nyújtani, és támogathatom a csapatomat, hogy hasonló sikereket érhessünk el mind a magyar bajnokságban és kupában, mind pedig az UEFA Futsal Cup-ban.

Balázs Zoltánnal is megállapodott a klub. A válogatott kapus újabb két évre kötelezte el magát az ETO Futsal Club csapatához. Természetesen az aktív játék mellett tovább folytatja a fiatal kapusokkal való foglalkozást is.

– A bajnokság végével lejárt a szerződésem a klubbal, számomra egy percig sem volt kétséges, hogy hol folytatom a pályafutásomat – mondta Balázs Zoltán. – A kérdés csupán annyi volt, hogy egy vagy két évet hosszabbítunk. A klub vezetése két évet ajánlott, és én ezt örömmel elfogadtam, hiszen az elmúlt négy esztendő is bizonyította, hogy jól működő, stabil lábakon álló klubban futsaloztam.

Olvasói sztorik