Futsal

Végéhez közeledik a felkészülés

A magyar teremlabdarúgó-válogatott Zalaegerszegen játszik edzőmeccset a horvátok ellen.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Bő egy hét múlva Olaszországban kell helytállnia futsal válogatottunknak, hiszen Bariban rendezik az Európa-bajnoki selejtezőtornát, amelyen a házigazda itáliai együttes, illetve Montenegró és Finnország lesz az ellenfél.

A felkészülés jegyében Frank Tamás csapata a közelmúltban kétszer is megmérkőzött a szlovén együttessel, míg most a horvátok ellen tart főpróbát. Hétfőn reggel találkozik a keret, majd egy délutáni edzés szerepel a programban. Kedden 19 órakor Horvátországban lép pályára a válogatott, majd szerdán 17 órakor Zalaegerszeg lesz a helyszín. Ezután a szövetségi kapitány kihirdeti azt a 14 fős keretet, amely Olaszországba utazik, a sikeres selejtező reményében.

– Nagyjából ugyanaz a keret, mint a legutóbbi, szlovénok elleni meccseken, illetve a móri összetartáson – nyilatkozta Frank Tamás szövetségi kapitány. – Ezúttal Csopaki István és Dávid Richárd került be, míg a Gödöllő kérésére Vidák Balázs a klubcsapatában marad, mert bajnoki mérkőzésük van, ahol szükség van rá. Örülök, hogy a szlovén válogatott után a horvátokkal is meg tudunk mérkőzni, hiszen mindkét együttes erős fizikálisan, hasonlóan a selejtezős ellenfeleinkhez. Sajnos elmaradt az összetartáson az ETO elleni mérkőzés, amit nagyon sajnálok, hiszen legutóbb is igen hasznos volt. Ezt a kis időt és a horvát meccset megpróbáljuk a leghasznosabban eltölteni, hogy az esetleges hibákat kijavítsuk, hogy a megfelelő állapotban utazhassunk Bariba.

A magyar válogatott bő kerete

Kapusok: Pallai Gábor (Berettyóújfalu), Balázs Zoltán (Győri ETO)

Mezőnyjátékosok: Rábl János, Trencsényi János, Lovas Norbert, Szécsi Barna (Berettyóújfalu), Németh Péter, Dávid Richárd, Frank Péter, Csopaki István (Aramis), Dróth Zoltán, Harnisch Ákos, Lódi Tamás (Rába ETO), Hegyesi Zsolt (Újszegedi TC), Nagy Tamás (SPE Strovolosz, ciprusi)

(forrás: futsal-hungary.hu)

Olvasói sztorik