Futsal

Mégis az NB I-re készülnek

Első körben nem fogadták el a Gödöllői Bikák nevezését a teremlabdarúgó NB I-re.

Kapcsolódó cikkek

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

Ahogy arról már korábban honlapunkon beszámoltunk, az MLSZ nem fogadta el a Gödöllői Bikák teremlabdarúgó-csapatának nevezését az NB I következő idényére. A Rangadó.hu érdeklődésére Pecze Dániel, az egyesület elnöke elmondta, hogy a pénteki határozatot követően hétfőn éltek a fellebbezés lehetőségével.

– Jogi, illetve technikai okai vannak annak, hogy a versenybizottság első körben nem fogadta el a nevezésünket. A társasági adóhoz kapcsolódó jogszabályokról van szó, ezek megváltozása lehetett a probléma – tájékoztatott a Rangadó.hu érdeklődésére Pecze Dániel. – A hétfői napon elküldtük a fellebbezésünket a szövetséghez, minden bizonnyal nem kívánnak kizárni minket, hiszen jelen pillanatban 11 csapatos lenne a bajnokság. Elkezdtünk egy utat Gödöllőn, ezt kívánjuk folytatni, a fiatalokra építve.

Megkerestük a tavaszi bronzérmes Gödöllői Bikák edzőjét, Baranyai Pált is, aki elmondta, hogy a csapat az NB I-re készül.

– Mi az élvonalra készülünk továbbra is, a papírmunka minden bizonnyal rendeződni fog. Kicsit nonszensz lenne, ha egy bronzérmes gárdát nem engednének indulni. A tavalyi csapat gerince együtt maradt, ehhez érkezett még néhány fiatal. Megyünk tovább a megkezdett úton, az első hatba kerülés lehet majd a célkitűzésünk – tekintett a jövőbe Baranyai Pál.

Rossz hírek

A Rangadó.hu értesülései szerint a szövetség el fogja utasítani a gödöllőiek fellebbezését, sőt a formai problémák miatt a bronzcsapat NB II-es indulása is erősen kétséges. Természetesen szurkolunk a bikáknak, és szívből kívánjuk, hogy ne legyen igazunk!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik