Nemzetközi foci

Klopp az ünneplésről: Őszintén leszarom, mit szól hozzá a világ

Adrian DENNIS / AFP
Adrian DENNIS / AFP

Jürgen Klopp újabb emlékezetes nyilatkozatot adott a Chelsea elleni Ligakupa-döntő előtt.

A Liverpool vezetőedzőjét arról kérdezték, hogy mi a véleménye az Arsenalról. A londoni csapat februárban 3-1-re legyőzte a Poolt, amit jó alaposan és látványosan meg is ünnepelt. Ez sokaknak nem tetszett és kritizálták a játékosokat és Mikel Artetát egyaránt. Klopp véleményére is kíváncsi volt az angol média, meg is kapta.

„Hallottam róla, hogy kritizálták Mikel Artatáékat, amiért túlságosan ünnepelték ellenünk a győzelmet. Egyáltalán nem én kezdtem ezt a vitát, az biztos. Mindenki azt csinál, amit akar. Nem én találtam ki az ökölrázást sem, nem is védettem le, nem is akarnám.

Azt teszed, ami neked és a csapatodnak a legjobb. Hogy ehhez mit szól a világ, azt őszintén leszarom! És ezt szó szerint így le is írhatod. Az ünneplés rólunk szól, nem másról. Lesz akinek tetszik és olyan is, akinek nem

– idézi a Telegraph a Liverpool vezetőedzőjének válaszát.

A Ligakupa döntőjétől jó és emlékezetes meccset vár egyébként Klopp, elmondása szerint azért szeretné megnyerni a kupát, hogy örömet okozzon a játékosainak. Az továbbra is óriási kérdés, hogy Szoboszlai Dominik játékra alkalmas lesz-e a mérkőzésen.

Kapcsolódó
A Liverpool edzője nem zárja ki, hogy Szoboszlai játszik a Chelsea ellen
Első trófeáját nyerheti a Liverpoollal a magyar játékos.
Olvasói sztorik