Nemzetközi foci

Bizarr bemutatót tartottak a szaúdi szervezők a Barcelona meccse előtt, a spanyolok értetlenkednek

Giuseppe Cacace / AFP
Giuseppe Cacace / AFP

Már negyedik éve, hogy Szaúd-Arábia rendezi meg a spanyol Szuperkupa négyes döntőjét, és az idei rendezés bizony elég sok témát szolgáltat. A közönség például fütyült, mikor egyperces néma csendet tartottak volna a napokban elhunyt Franz Beckenbauer tiszteletére, majd végig fújoltak, amikor Toni Kroos labdába ért, de a Barcelona-Osasuna mérkőzés előtti performansszal is sikerült bekerülni a spanyol lapokba.

A stadionon kívül ugyanis fresstyle focisták zsonglőrködtek, miközben flamenco-táncosok vették őket körbe, aláfestésnek pedig a Get Lucky c. szám szólt a Daft Punktól. Csakhogy a flamenco Andalúziából származik, Katalóniában és Navarro tartományban nincs meg a kultúrája, így aztán elég furcsán hatott a Barcelona és az Osasuna mérkőzése előtt, írja a Football Espana.

Az biztos, hogy a döntőre az egész világ odafigyel majd, ugyanis a Király Kupa-győztes Real Madrid és a bajnoki címvédő Barcelona találkozik egymással. Amióta négycsapatosra bővítették a Szuperkupát, ez először fordul elő.

Kapcsolódó
Óriási bírózásba kezdett a csapat a Barca elleni vereség után
Az Osasuna játékosai és edzője szerint a játékvezető kettős mércét alkalmazott, és az ő kárukra.
Olvasói sztorik