Nemzetközi foci

Az étkezőből is kitiltották a Manchester United 85 millió eurós játékosát

Tim Clayton / Corbis via Getty Images)
Tim Clayton / Corbis via Getty Images)

Jadon Sanchónak megtiltották, hogy a Manchester United azon létesítményeit használja, amit az első csapat többi tagja. A 2021 nyarán 85 millió euróért igazolt angol válogatott játékos a Daily Mirror cikke szerint még

a közös étkezőt sem látogathatja, az akadémistákkal kell ennie.

Sancho kálváriája azzal kezdődött, hogy hiányzott az Arsenal elleni rangadón a meccskeretből, a vezetőedző, Erik ten Hag azzal indokolta akkor a döntését, hogy nem volt elegendő a játékos edzésmunkája. Sancho erre egy azóta már törölt bejegyzésben reagált, lényegében azzal vádolta meg edzőjét, hogy hazudott. Kitették az első keretből és addig nem kerül vissza, amíg nem kér bocsánatot Ten Hagtól. Addig külön edzésmunkát végez.

Jadon Sancho 82 mérkőzésen játszott a Manchester Unitedben (26 alkalommal csereként), ezeken 12 gólja és 6 gólpassza volt. A mostani idényben három bajnokin lépett pályára, mindháromszor csak csereként, mindössze 76 játékperce van.

A jelenleg a bajnokság 9. helyén álló Manchester United játékosai közül a közelmúltban Mason Greenwoodot nemi erőszakkal gyanúsították és őrizetbe vették, Antonyt pedig családon belüli erőszakkal gyanúsítják. Greenwood ellen a vádakat ejtették, de a csapathoz azóta sem tért vissza, jelenleg a Getafénál játszik kölcsönben, míg az ellene felhozott vádakat tagadó Antonyt felfüggesztette a klubja.

Kapcsolódó
Súlyos sérülése miatt nem játszhat a Fradi ellen a Fiorentina kulcsembere
A brazil védő, Dodo keresztszalag-sérülést szenvedett vasárnap.
Olvasói sztorik