Nemzetközi foci

Felfüggesztette családi erőszakkal vádolt játékosát a Manchester United

Darren Staples / AFP
Darren Staples / AFP
A családon belüli erőszakkal vádolt brazil csatárát, Antonyt felfüggesztette a Manchester United labdarúgócsapata, megtiltva neki az edzések látogatását is. A Sky Sports beszámolója szerint a döntést a játékossal közösen hozta meg angol klub.

Antony visszatérését további értesítésig elhalasztják, hogy megvizsgálják az ellene felhozott vádakat.

„A klub elítéli a kegyetlenség és az erőszak minden megnyilvánulását” – áll még a közleményben.

Ezt a döntést közösen hoztuk meg, és az volt a célja, hogy fenntartsa az egészséges környezetet a csapaton és a klubon belül. Szeretném megismételni ártatlanságomat, és a rendőrséggel együtt fogok dolgozni, hogy segítsek feltárni az igazságot. Remélem, mihamarabb visszatérhetek a játékhoz

– idézte a dokumentum a brazil csatárt.

Antonyt a hét elején a brazil válogatottból zárták ki, miután a 23 éves futballistát volt barátnője feljelentette a Sao Pauló-i rendőrségen, írta az MTI.

A labdarúgó ugyanakkor ártatlanságát hangsúlyozta Instagram-oldalán, megjegyezve, hogy soha nem folyamodott fizikai agresszióhoz a nővel szemben.

Antony 2022 augusztusa óta a Manchester United játékosa. Az idei szezonban négy mérkőzésen lépett pályára a Premier League-ben, gólt nem szerzett. A brazil válogatottban 16 találkozón szerepelt, két találatot és két gólpasszt jegyzett.

Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik