Nemzetközi foci bajnokok ligája

Lekevert egyet a társának az öltözőben a Bayern sztárja

Richard Callis / Eurasia Sport Images / Getty Images
Richard Callis / Eurasia Sport Images / Getty Images

Nem most éli története legszebb napjait a Bayern München. A vezetőség menesztette Julian Nagelsmannt, mert úgy érezték, a világbajnokság óta látott ingadozó teljesítmény miatt veszélyben vannak a csapat elé kitűzött célok.

Érkezett Thomas Tuchel, de vele a Bayern kiesett a német kupából, majd a BL-negyeddöntő első felvonásán 3-0-s vereséget szenvedett a Manchester City otthonában. A müncheniek a Bundesligát vezetik ugyan két pont előnnyel a Borussia Dortmund előtt, de a City elleni visszavágón valami emberfeletti teljesítmény kellene, és nem tesz jót a hangulatnak, hogy a manchesteri meccs után Sadio Mané és Leroy Sané tettlegességig fajuló vitába keveredett az öltözőben.

A két játékos egy esetet követően összeszólalkozott a pályán a hajrában, és a vége az lett, hogy Mané lekevert egyet Sanénak, akinek felszakadt a szája, írja a Sky Sports. A két dühöngő focistát végül a társak választották szét.

Hogy a hangulat a hazatérés után sem tűnt barátinak, azt jelzi, hogy amíg Sané a csapatbuszra szállt fel, addig Mané a többiektől külön hagyta el a repteret.

A Bayern egyelőre nem kommentálta a történteket.

Kapcsolódó
Szétszedik a németek a Bayern kapusát a BL-zakó után, még a magasságába is belekötöttek
Yann Sommer több nagy védést is bemutatott, ám egyesek szerint így sem üti meg a müncheni szintet.
Olvasói sztorik