Nemzetközi foci sport

Cristiano Ronaldo úgy érzi, megalázták

A hét elején Cristiano Ronaldo olyat nyilatkozott, ami után nem biztos, hogy a világbajnokságot követően is a Manchester United játékosa marad. Pénteken megjelent Piers Morgan által forgatott a teljes interjú, amelyből a neves televíziós- és médiaszemélyiség twitter oldalán újabb részletet mutatott meg.

A másfél perces anyagban Ronaldo arról beszél, hogy amikor a  Tottenham ellen megtagadta a pályára lépést, majd idő előtt bevonult az öltözőbe, és hazament, amiért Erik ten Hag edző három napra, a Chelsea elleni bajnoki idejére felfüggesztette, mérhetetlen csalódást érzett, azt pedig, ahogy klubja kommunikálta az esetet „szégyenként” fogta fel.

Morgan erre külön is rákérdezett: „Megalázták?”

Úgy gondolom, igen. Nem szeretnék belemenni a részletekbe, de azt azért elmesélem, hogy miután hazaértem a fiam azt mondta: „Apa, nem játszottál”. „Bizony, mert a klub megbüntetett.” Felnevetett és vissazkérdezett: „Hogyan büntethettek meg téged, hiszen te vagy a világ legjobb focistája?” Egyébként megbántam, amit tettem és elnézést kértem. Tudom hibáztam, én sem vagyok tökéletes, de ettől még túl sok, a három napos felfüggesztés

– mesélte Ronaldo, aki kitért  pályafutása befejezésére is.Elmondta, negyvenévesen szeretné befejezni, de igazából nem tudja, mit hoz a jövő, mert „az élet változások sora, sosem tudhatod, végül mit kapsz.”

Számos szakértő feltételezése szerint CR7 maga is azzal a szándékkal borította ki a bilit, fogalmazott meg a klubjával, és Erik ten Hag edzővel kapcsolatban súlyos vádakat a Piers Morgannek adott másfél órás beszélgetésében, hogy dűlőre vigye az ügyét.

A Manchester United az első interjúrészletek megjelenése után azt közölte, addig nem foglal állást, amíg nem áll minden tény a rendelkezésre. Ennek ellenére egy jelzésértékű lépést már megtettek: egy videó tanúsága szerint munkások apránként letépték és eltávolították Cristiano Ronaldo óriásplakátját a stadion homlokzatáról.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!