Nemzetközi foci sport

Így állt bosszút Cristiano Ronaldón a Manchester United

Úgy tűnik, tényleg véget ér Cristiano Ronaldo és a Manchester United kapcsolata, legalábbis egy kiszivárgott videofelvétel szerint.

A portugálok klasszisa a világbajnokságra készül, de azért adott egy hosszú interjút Piers Morgannek, amelyből kiderült, hogy

  • nem tiszteli a Manchester United menedzserét, Erik ten Hagot, mert szerinte a holland edző sem tiszteli őt,
  • nagy csalódás érte, hogy egykori játékostársai közül Gary Neville és Wayne Rooney is kritikával illette,
  • úgy véli, a ManUnited amerikai tulajdonosa, a Glazer család egyáltalán nem törődik a klubbal,
  • azt sem tudta, ki a Ralf Rangnick, nem is értette, hogy nevezhették ki őt a csapat élére az előző szezonban.

A Manchester United hétfőn azt közölte, addig nem foglal állást, amíg nem áll minden tény a rendelkezésre, mindenesetre egy lépést már tett: egy videó tanúsága szerint munkások apránként letépték és eltávolították Cristiano Ronaldo óriásplakátját a stadion homlokzatáról.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!