YouTube
Nemzetközi foci sport

Nem vette észre a bíró, hogy gólt lőtt az egyik csapat

Szokatlan baklövést követett el a játékvezető a Worksop Town és a Leek Town kupameccsén.

A vendég Worksop az első percben gólt lőtt, azonban a mobil kapu oldalán látható kerékről pattant magasra a labda és azt hitte a bíró, hogy a kapufáról jött vissza a labda.

A hihetetlennek tűnő bakinak komoly súlya lett, mivel a Leek Town 2-1-re nyert és bár az első gól után egészen máshogy alakulhatott volna az egész mérkőzés, mégis épp egy gólon múlt a kiesés.

Az FA Trophynak ez csak az első fordulója volt, a félprofi csapatok számára kiírt sorozatban alacsony szintű játékvezetők is tevékenykednek.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!